Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mixy substancji
nie baw się teraz w psychologiczne zagrywki... w momencie kiedy Cię zjebałam... bo zapodałeś bardzo głupią radę...
a o stymulantach czuję, że mam większe pojęcie niż Ty :* zwł, że swego czasu miałam dostęp do produkcyjnych wynalazków XD
nie próbuj być wróżbitą maciejem mojego życia ( czy tam samego ćpania ) - zwł na takim forum jak to
nie znasz mnie - więc nie oceniaj ...proszę.
a to dlaczego WOLĘ mefedron od NEPA / AMFY / PENTEDRONU i innych wynalazków na których leciałam ... to moj wybór, i raczej go nie zrozumiesz.
a mi się nawet nie chce tegot łumaczyć.
nie wpadłeś nawet na to, że nie chce darmowych sampli od "legala" czy "paradajsa" ???? zgadnij czemu...
a o stymulantach czuję, że mam większe pojęcie niż Ty :* zwł, że swego czasu miałam dostęp do produkcyjnych wynalazków XD
nie próbuj być wróżbitą maciejem mojego życia ( czy tam samego ćpania ) - zwł na takim forum jak to
nie znasz mnie - więc nie oceniaj ...proszę.
a to dlaczego WOLĘ mefedron od NEPA / AMFY / PENTEDRONU i innych wynalazków na których leciałam ... to moj wybór, i raczej go nie zrozumiesz.
a mi się nawet nie chce tegot łumaczyć.
nie wpadłeś nawet na to, że nie chce darmowych sampli od "legala" czy "paradajsa" ???? zgadnij czemu...
Słuchaj ciemna soniu posmakuj takiego Miksa i wtedy oceniaj, bo teoretycznie nie masz pojęcia o czym mówisz. Jeżeli nie masz podjazdu do tego tematu solo to po co myślisz o miksie wiadomo że zmiotło by cię z planszy dlatego dziwię że się udzielasz w tym temacie
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca
Mglus808 zaczynasz mnie obrażać a to już jest serio malutkie... nie masz argumentów to się po prostu zamknij... i skończ pierdolić
a ten mix z samej propozycji jest niebezpieczny CHŁOPIE... i tylko za to Cię DELIKATNIE zjebałam... to się mnie uczepiłeś. Szukając dziury w całym, nie wiedząc kompletnie nic o tym co przeszłam, co brałam, jakie miałam problemy czy tak wg. Twojego myślenia REKORDY... które bazowały "na granicy".
Nie muszę jeździć Ferrari by wiedzieć że jazda powyżej 300km/h może mnie zabić... coś czuję, że pomimo tego spierdolonego myślenia jesteś w stanie zrozumieć avers, zachować się jak jak dorosły facet i dac se już siana z takimi propozycjami. Sama byłam zwolenniczką mixów, kiedy brakowało mi już emocji... i naumiałam się, że droga w tę stronę, to droga w JEDNĄ stronę... i życzę Ci byś się takiego myślenia nauczył prędzej niż później.
+ weź pod uwagę fakt, że na forum nie ma tylko tak ZAJEBISTYCH wyjadaczy jak TY... są tu też dzieciaki, które czytają "to pierdolenie o mega mocnych mixach" i szukając jebnięcia skorzystają z tej "daremnej" w swoich skutkach rady. Dla osoby, bez tolerki takie mieszanie substancji psychoaktywnych jest po prostu bardzo nieodpowiedzialne i skrajnnie niebezpieczne. A Ty jako dorosły facet weź to kurwa przyjmij na klatę i nie dONsaj się już jak piSda, którą upomniała małolata, i nie mierz wszystkich swoją miarą.
Może ty lubisz tyranie organizmu na granicy, ja ... raczej będę ludziom radziła by tego nie robili masz z tym problem?
zawsze się w tej kwestii może wypowiedzieć moderacja... ja już skończyłam
mimo wszystko pozdrawiam
czy ja coś muszę dodawać...
a ten mix z samej propozycji jest niebezpieczny CHŁOPIE... i tylko za to Cię DELIKATNIE zjebałam... to się mnie uczepiłeś. Szukając dziury w całym, nie wiedząc kompletnie nic o tym co przeszłam, co brałam, jakie miałam problemy czy tak wg. Twojego myślenia REKORDY... które bazowały "na granicy".
Nie muszę jeździć Ferrari by wiedzieć że jazda powyżej 300km/h może mnie zabić... coś czuję, że pomimo tego spierdolonego myślenia jesteś w stanie zrozumieć avers, zachować się jak jak dorosły facet i dac se już siana z takimi propozycjami. Sama byłam zwolenniczką mixów, kiedy brakowało mi już emocji... i naumiałam się, że droga w tę stronę, to droga w JEDNĄ stronę... i życzę Ci byś się takiego myślenia nauczył prędzej niż później.
+ weź pod uwagę fakt, że na forum nie ma tylko tak ZAJEBISTYCH wyjadaczy jak TY... są tu też dzieciaki, które czytają "to pierdolenie o mega mocnych mixach" i szukając jebnięcia skorzystają z tej "daremnej" w swoich skutkach rady. Dla osoby, bez tolerki takie mieszanie substancji psychoaktywnych jest po prostu bardzo nieodpowiedzialne i skrajnnie niebezpieczne. A Ty jako dorosły facet weź to kurwa przyjmij na klatę i nie dONsaj się już jak piSda, którą upomniała małolata, i nie mierz wszystkich swoją miarą.
Może ty lubisz tyranie organizmu na granicy, ja ... raczej będę ludziom radziła by tego nie robili masz z tym problem?
zawsze się w tej kwestii może wypowiedzieć moderacja... ja już skończyłam
mimo wszystko pozdrawiam
(04.12.2025, 15:39)Mglus808 napisał(a): Słuchaj ciemna soniu posmakuj takiego Miksa i wtedy oceniaj, bo teoretycznie nie masz pojęcia o czym mówisz. Jeżeli nie masz podjazdu do tego tematu solo to po co myślisz o miksie wiadomo że zmiotło by cię z planszy dlatego dziwię że się udzielasz w tym temacie
czy ja coś muszę dodawać...
Wczoraj, 03:55
Mglus808
Nie trzeba mieć doświadczenia z tymi substancjami, aby wiedzieć, że taki miks jest w chuj niebezpieczny. Czy ma potencjał "rekreacyjny" (czyt dla osób z tolerancją i chcących tańczyć walczyka ze śmiercią)? To jest już inna rozmowa, ale obydwie substancje to są jedne z mocniejszych stymulantów i w pewnym momencie serce da sobie spokój z takimi ekscesami.
Nie trzeba mieć doświadczenia z tymi substancjami, aby wiedzieć, że taki miks jest w chuj niebezpieczny. Czy ma potencjał "rekreacyjny" (czyt dla osób z tolerancją i chcących tańczyć walczyka ze śmiercią)? To jest już inna rozmowa, ale obydwie substancje to są jedne z mocniejszych stymulantów i w pewnym momencie serce da sobie spokój z takimi ekscesami.
Wczoraj, 12:08
dobrym mixem jest nep+4cmc lubilem.
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy
2.Kasa robi kase,z ludzi kurwy szmaty
2.Kasa robi kase,z ludzi kurwy szmaty
Wczoraj, 12:31
są mixy, które się idealnie komponują...
są mixy, które bazują na granicy ( o dawkach nawet nie wspominam bo to oczywiste )
taka prośba ode mnie, aby podawać te mixy w miarę bezpieczne dla zdrowia ...
( wiem że ta prośba brzmi abstrakcyjnie zważywszy o co proszę i gdzie no i kogo... ale chyba każdy rozumie jaki jest w tym przekaz )
polecam tę stronkę z ogólnymi informacjami na temat narkotyków oraz mixów:
https://sin.org.pl/substancje/mieszanki/
a tutaj link do tabeli, z którą każdy DJ powinien się moim zdaniem zapoznać:
https://sin.org.pl/wp-content/uploads/20...miksow.pdf
są mixy, które bazują na granicy ( o dawkach nawet nie wspominam bo to oczywiste )
taka prośba ode mnie, aby podawać te mixy w miarę bezpieczne dla zdrowia ...
( wiem że ta prośba brzmi abstrakcyjnie zważywszy o co proszę i gdzie no i kogo... ale chyba każdy rozumie jaki jest w tym przekaz )
polecam tę stronkę z ogólnymi informacjami na temat narkotyków oraz mixów:
https://sin.org.pl/substancje/mieszanki/
a tutaj link do tabeli, z którą każdy DJ powinien się moim zdaniem zapoznać:
https://sin.org.pl/wp-content/uploads/20...miksow.pdf
Wczoraj, 13:57
Na tej tabeli "ostrożnie" często oznacza - zajebista faza xD
Z tym, że rzeczywiście warto uważać żeby nie przedobrzyć
Z tym, że rzeczywiście warto uważać żeby nie przedobrzyć
Wczoraj, 15:55
Tak, ostrożnie to można, ale trzeba uważać, bo faktycznie może to być dość niebezpieczne jak się przesadzi.
11 godzin(y) temu
Rweqerew333 Swiete slowa. Wlasnie mialem to mowic XD Alkohol do benzo to jak papieros do kawy