Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alkoholizm
27.12.2025, 19:34
nie glupie piwo tylko po piwie mogles odpuscic dalsze chlanie
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
27.12.2025, 19:46
Nie jest to takie proste przyjacielu, meta dalej stoi dwoje drzwi dalej, wiedzieli że wypłacalni to dawali na krechę. Obecnie nie pije i ani myślę. Przynajmniej Mona rodzicielka doszła do siebie i normalnie człowiek sobie żyje na wszystko starcza. A tak to nonstop problem z sianem, kłótnie w rodzinie i chujowe towarzystwo. Odkąd przestaliśmy znaczną część problemów sama się rozwiązała, a "śmieci" się same wyniosły.
Wczoraj, 15:16
(05.12.2022, 21:35)ProducentRC napisał(a): Jebać alkoholizm dla mnie Chyba najgorsze uzależnienie w jakie można popaść, uważajcie i nie nadużywajcie
To fakt można się tak wjebać że po pewnym czasie kurwa nie bd pamiętał w południe co jadłeś na śniadanie,ludzie się bedą z tobą witali bd odpowiadał siemano nie wiedząc kim jest ten gość badz klijentka masakra wątroba rozjebana trzustka rozjebana i jest w chuj ciężko wrócić z powrotem do normalności chyba że dojdzie do marskości to już tylko liczyć czas
Wczoraj, 19:35
Ja już tak rzadko pije alko, że dwie lampki wina potrafią mnie poskładać XDD
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność