Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina
17.04.2026, 10:35
Już wiem w czym był problem 😺 za dużo i do tego popite czterema energetykami (ja to pije jak wodę). Dzisiaj spróbowałam o czystej wodzie i ze słuchawkami na uszach i jest całkiem przyjemnie... Wiecie Panowie, ja w sumie początkująca 😌 wszyscy uczymy się na błędach.
A jeszcze tylko jedno pytanko: coca też działa podobnie? Raz miałam z nią do czynienia w Amsterdamie i raczej była całkiem w porządku...
A jeszcze tylko jedno pytanko: coca też działa podobnie? Raz miałam z nią do czynienia w Amsterdamie i raczej była całkiem w porządku...
17.04.2026, 10:58
Nie miesza się stymulantów.nie pij kofeiny jak coś zażywasz bo sobie szkodzisz w ten sposób
18.04.2026, 19:18
Dziękuję za pomoc, bo tego nie wiedziałam (jak i jeszcze wielu wielu rzeczy...). Zamówiłam gołąbka z wyżej wymieniona substancją i jeśli byście byli zainteresowani mogę zadać relację z punktu widzenia kogoś, kto nigdy nie miał z tym do czynienia 🙂
18.04.2026, 21:59
na chlopski rozum to koks jest podobny do fety, bo to i to stymuluje, ale mechanizmy dzialania sa zupelnie inne